Vuurwerkshow 10-12-22

Het gaat door!! 10 December 2022 gaan wij een super leuke vuurwerkshow neerzetten voor jullie. Wij steken het vuurwerk af om 19:00 uur op de parkeerplaats van de Welkoop en Vuurwerk Eemnes. Om de show goed en veilig te kunnen zien is de parkeerplek van de volkstuinen in Eemnes gereserveerd om te staan zodat iedereen de show goed kan zien. Het is alleen  toegestaan op deze aangeven plek te kijken.

Parkeren kan in de wijken langs de Noordersingel 18b 

Wij gaan een deel van onze collectie Vuurwerktoppers afschieten zodat u al vast een voorproefje kan nemen wat u zelf kan kopen in de voorverkoop en losse verkoop bij Vuurwerk Eemnes en als klap op de vuurpijl eindigen wij met een eindshow met professioneel vuurwerk in samenwerk Caffero Fireworks.

Voor omwonende proberen wij de overlast te beperken en hopen wij ook dat de eemnessers zoveel mogelijk komen lopen. Geluidsoverlast zal uiterlijk tot 21:00 zijn.  De show is uiteraard volledig voorzien van vergunningen en samenspraak met de gemeente Eemnes en word afgestoken door Pyrotechnici.

Eindelijk kunnen we de vuurwerktraditie weer vieren en dat gaan we doen ook!! Dus we zien jullie graag 10 December om 19:00 uur.

Hieronder de schietlijst van de Vuurwerk Demo  10-12-22 om 19.:00 uur 


Om naar de vuurwerkshow te kijken kunt u staan op de locatie waar de rode pijl is.

Let op het is niet toegestaan om in de volkstuinen te lopen.

Auto's en fietsen verzoeken wij elders neer te zetten zodat iedereen veilig kan staan.

Voor de route naar de kijk locatie hier onder in Google maps