Vuurwerkshow 09-12-2023

Bedankt dat jullie allemaal zijn gekomen. Het was weer fantastisch om te mogen doen en te genieten met jullie allemaal. Tot volgend jaar!!

 

NIEUW EXTRA INFO!!

De afrit Eemnes A27 is eerder dicht wegens werkzaamheden dan was gepland door de gemeente. Dus let op!! extra reistijd en pas de route aan.

Wij gaan een super mooie vuurwerkshow/demo neerzetten voor jullie. Wij steken het vuurwerk af om 19:00 uur op de parkeerplaats van de Welkoop en van Vuurwerk Eemnes. 

Om de show goed en veilig te kunnen zien is de parkeerplek van de volkstuinen in Eemnes gereserveerd om te staan zodat iedereen de show goed kan zien. Het is alleen toegestaan op deze aangeven plek te kijken. Het is niet toegestaan om op de weg te gaan staan. 

 

Parkeren kan in de wijken langs de Noordersingel 18b 

Wij gaan een deel van onze collectie Vuurwerktoppers afschieten zodat u al vast een voorproefje kan nemen wat u zelf kan kopen in de voorverkoop en losse verkoop bij Vuurwerk Eemnes en als klap op de vuurpijl eindigen wij met een eindshow met professioneel vuurwerk in samenwerk Caffero Fireworks.

 

Voor omwonende proberen wij de overlast te beperken en hopen wij ook dat de Eemnessers zoveel mogelijk komen lopen. Geluidsoverlast zal uiterlijk tot 20:00 zijn. De show is uiteraard volledig voorzien van vergunningen en samenspraak met de gemeente Eemnes en word afgestoken door Pyrotechnici. Bezwaar maken is niet meer mogelijk.

 

Wij zien jullie allemaal graag Zaterdag 09-12-23 om 19:00 uur.

 

Met Vriendelijke groet,

 

Team Vuurwerk Eemnes

 

Helaas hebben wij nog geen video van de complete show/demo maar hier wel filmpje van action camera ( beelden zijn niet perfect maar toch leuk om even te zien)


Om naar de vuurwerkshow te kijken kunt u staan op de locatie waar de rode pijl is.

Let op het is niet toegestaan om in de volkstuinen te lopen.

Auto's en fietsen verzoeken wij elders neer te zetten zodat iedereen veilig kan staan.

Voor de route naar de kijk locatie hier onder in Google maps 

Video Vuurwerk Demo/Show 2022